Selecteer een pagina

Over mij

Wie ben ik

Theo Kammers uw huisschilder is in 2018 opgericht door Theo Kammers zelf. Theo heeft altijd een passie gehad voor mooi schilderwerk. Zoals hij zelf altijd zegt uw huis is ons visitekaartje.

Belangrijk aspect is dat Theo Kammers het prettig vind om in direct contact te komen met zijn klanten, onder het genot van een kopje koffie. Zijn persoonlijke, betrouwbare en vooral met veel kennis gemaakte aanpak, wordt door veel mensen als heel fijn en open ervaren.

Theo neemt altijd de moeite om echt goed te luisteren naar de klanten en te voorzien van goed advies.

Omdat Theo het heel belangrijk vind om met een duurzame manier van werken bij zijn klanten bezig te zijn, is de materiaal keuze zeer belangrijk. Door het uitvoeren van de juiste materiaal en materieel keuze kan hij de klanten van een heel mooi eindresultaat voorzien.

 

Mijn verhaal

Kammers is opgeleid als gezel en heeft de ondernemerspapieren op zak (niveau 4). Een ondernemer in Spee? Ja en nee. Ik had er genoeg van om in loondienst ondermaats werk af te leveren. Meters maken, soppen, gewoon iets erop smeren. Ik was het meer dan zat. Dat was voor mij de echte reden om vorig jaar december ontslag te nemen en per 1 januari voor mezelf te beginnen.’ Te weten als Theo Kammers ‘Uw huisschilder’ in het Brabantse Heeze.

Kammers legt uit dat hij een goed gevoel bij zijn werk wil hebben, een gevoel van trots. ‘Ik weet nog uit de tijd van de opleiding dat ik ergens in Heeze een woning mee had geschilderd. Ik reed er ’s avonds met vrienden voorbij om te laten zien hoe mooi het wel was geworden en hoe trots ik er op was. Of ik er heen reed voor het schilderwerk of voor het meisje  dat daar woonde, weet ik eigenlijk niet meer. Door nu voor mezelf te beginnen, wil ik dat gevoel van trots op je werk zijn weer terug krijgen.’

Met de toevoeging ‘Uw huisschilder’ wil Kammers zich duidelijk onderscheiden. ‘Ik wil opdrachtgevers daarmee het gevoel meegeven dat ik er echt voor hen ben en ze alles wil geven wat ik als schilder in me heb.’

Over het ondernemerschap maar Kammers zich niet druk. ‘Ik heb natuurlijk mijn ondernemerspapieren, maar dat is alweer een poos geleden. Termen als “grootboek” en “kasboek” zijn wat weggezakt. Gelukkig voel ik me gesteund door mijn schoonvader. We nemen alles door wat als ondernemer op je pad kan komen zoals, onder andere, boekhouding, promotie, werving etc. Hij neemt me met alle plezier een jaartje mee op sleeptouw totdat al mijn kennis weer is opgefrist.’

Overigens, dat hierboven genoemde meisje is intussen zijn echtgenote. Samen hebben ze inmiddels twee kinderen. ‘Grappig  Als mijn zoontje van 1,5 jaar de schildersbus aan hoort komen en hij ziet mijn bedrijfslogo dan roept hij meteen “papa”. Da’s toch mooi. Daar doe je het allemaal voor.’

Balans opmaken

Wat is de status als de balans opmaken na net iets meer een half jaar voor mijzelf aan het werk.

klanten in het eerste jaar

verschillende dorpen

verschillende kleuren

koppen koffie

mijn merken

Wat is toch fijn om een schilder te zijn! Is het niet voor de geur? Dan is het wel voor de kleur.